Sanitair, centrale verwarming en platte daken

Steven Dewaele - Sanitair en verwarmingAls erkend chauffagist en loodgieter kan u op ons beroep doen voor alle werkzaamheden aangaande uw verwarming en sanitair in Zwevezele. Van nieuwbouw, een geheel renovatieproject tot herstelling en onderhoud. Wij adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden.

Onze diensten

Inzake sanitair zorgen wij voor het plaatsen van boilers, alle leidingwerken, het aansluiten van badkamertoestellen, herstelling en onderhoud van af- en aanvoeren, ontstoppen, … .

U kan op ons rekenen voor vakkundige installatie, regelmatig nazicht en punctueel onderhoud. Zowel betreffende stookolieketels als gasketels. Wij werken steeds met kwaliteitsmerken zoals de hoogrendementsketels van ATAG. Kortom uw opdracht voor sanitair in Zwevezele komt tot een professioneel resultaat dankzij Steven Dewaele.

Installatie van A tot Z

Daarnaast kunnen wij de volledige installatie van uw centrale verwarming voor onze rekening nemen, het plaatsen, verplaatsen en aansluiten van radiatoren en verwarmingsbuizen.

En na installatie bezorgen wij u uiteraard een officieel certificaat zodat u beroep kan doen op eventuele premies en subsidies.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een gratis offerte, aarzel dan niet Steven Dewaele te contacteren.